Eten & Drinken Bij Floor

Blijf er hangen voor een broodje. Wip langs voor een bakkie. Laat je lunchtrommel maar thuis, wij smeren wel voor je. Buik vol, hoofd leeg. Een snelle hap, of tandje terug. Hoe dan ook, het smaakt naar meer.

Heeft u allergenen geef het aan en/of vraag naar de allergenenmap!


Informatie

ONLINE BESTELLEN IS TIJDELIJK NIET MEER MOGELIJK! Bel ons om uw bestelling door te geven: 024 2030 998

Let op! Bent u aan het lunchen of koffiedrinken, na een uur gaat het bij ons over naar flexwerken. Dit betekent dat er €3,- per uur wordt gevraagd per persoon. 

Van 26 december 2022 tot en met 8 januari 2023 is de lunchroom gesloten door de vakantieperiode, heeft u toch een vergaderruimte nodig of een grote lunch in deze periode? Geef ons een belletje of mailtje dan kan er samen gekeken worden of wij u toch kunnen helpen!
 

 

 

 

Eten bestellen?

Menu bekijkenof bel 024 2030 998
 • Groepslunch bestellen?

  Wij kunnen ook de lunch voor jouw bedrijf/afdeling of collega's verzorgen! Wil je weten hoe? Bestel online, of bel ons op: 024 2030 998

  Wist u dat wij ook een ontbijtbuffet of lunchbuffet voor uw bedrijf kunnen organiseren?
  Vraag naar de mogelijkheden!

   

  Menu bekijken en bestellen
 • Vergaderen en lunchen?

  Luncharrangementen

  Wil je vergaderen met een groep en tegelijk lunchen? Dat kan! Wij verzorgen de lunch, drankjes en serveren dit wanneer jij wilt. Kijk onderaan de pagina van vergaderen naar eventuele opties voor een lunchrarrangement of vraag naar de mogelijkheden en bel ons op: 024 2030 998

   

  Reserveer je vergaderplek
 • Borrel

  Borrel

  Klaar met werk, maar toch even zin om met je collega's nog na te borrelen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Van wat fris tot juist wat sterkers met lekkere hapjes, voor ieder wat wils.

  Vrijdagmiddagborrel

  De vrijdagmiddagborrel! Kijk voor de data bij contact wanneer de eerst volgende vrijdagmiddagborrel wordt georganiseerd Bij Floor!

   

Evenementen

Wist u dat onze mooie ruimte ook beschikbaar is voor evenementen? Van ontbijtbuffet of lunchbuffet voor je personeel tot een barbeque, afscheidsborrel of startlocatie van een oude voertuigen rit. 

Onze mooie lunchroom kan ingezet worden voor van alles!

Vraag naar de mogelijkheden en wie weet kunnen wij samen een mooi evenement neerzetten Bij Floor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Een ogenblik..

Bedankt voor het inschrijven op de nieuwsbrief!

Laad op, plug in, spreek af, loop langs, neem mee, werk flex.

Bij Floor is de plek.

Reserveer je plek