Eten & Drinken Bij Floor

 

In verband met een nieuwe bezorgdienst wordt de nieuwe menukaart nog even uitgesteld.

Blijf er hangen voor een broodje. Wip langs voor een bakkie. Laat je lunchtrommel maar thuis, wij smeren wel voor je. Buik vol, hoofd leeg. Een snelle hap, of tandje terug. Hoe dan ook, het smaakt naar meer.

Heeft u allergenen geef het aan en/of vraag naar de allergenenmap!

Informatie

ONLINE BESTELLEN IS VOOR NU NIET MEER MOGELIJK! Bel ons om uw bestelling door te geven: 024 2030 998

Let op! Bent u aan het lunchen of koffiedrinken, na een uur gaat het bij ons over naar flexwerken. Dit betekent dat er €3,- per uur wordt gevraagd per persoon. 

Reserveer uw plek van te voren online of geef ons een belletje zodat u zeker bent van een plek. 

De lunchroom is van 10u tot 15u geopend. Staat er na 15u geen reservering voor flexwerkers/ vergaderingen of is het rustig dan kan het zijn dat wij eerder sluiten.

Bij contacten staan de data dat wij gesloten zijn of andere openingstijden hebben!
​Eerst volgende:

14 november
27 november 


 

 

 

 

Eten bestellen?

Menu bekijkenof bel 024 2030 998
 • Groepslunch bestellen?

  Wij kunnen ook de lunch voor jouw bedrijf/afdeling of collega's verzorgen! Wil je weten hoe? Bestel online, of bel ons op: 024 2030 998

  Wist u dat wij ook een ontbijtbuffet of lunchbuffet voor uw bedrijf kunnen organiseren?
  Vraag naar de mogelijkheden!

  Bezorgen?
  Wanneer het optijd wordt aangegeven kunnen wij proberen te regelen dat de bestelling wordt bezorgd in Wijchen. Bel ons voor de opties! Binnenkort heeft Bij Floor er ook een bezorgdienst bij, hierover binnenkort meer!

  Menu bekijken en bestellen
 • Vergaderen en lunchen?

  Luncharrangementen

  Wil je vergaderen met een groep en tegelijk lunchen? Dat kan! Wij verzorgen de lunch, drankjes en serveren dit wanneer jij wilt. Kijk onderaan de pagina van vergaderen naar eventuele opties voor een lunchrarrangement of vraag naar de mogelijkheden en bel ons op: 024 2030 998

   

  Reserveer je vergaderplek
 • Borrel

  Borrel

  Klaar met werk, maar toch even zin om met je collega's nog na te borrelen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Van wat fris tot juist wat sterkers met lekkere hapjes, voor ieder wat wils.

  Vrijdagmiddagborrel

  De vrijdagmiddagborrel! Kijk voor de data bij contact wanneer de eerst volgende vrijdagmiddagborrel wordt georganiseerd Bij Floor! Wil je met je bedrijf een borrel bij ons organiseren of langskomen? Leuk, neem contact op en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

   

   

Evenementen

Wist u dat onze mooie ruimte ook beschikbaar is voor evenementen? Van ontbijtbuffet of lunchbuffet voor je personeel tot een barbeque, afscheidsborrel of startlocatie van een oude voertuigen rit (niet particulier)

Onze mooie lunchroom kan ingezet worden voor van alles!

Vraag naar de mogelijkheden voor een bedrijfsevenement en wie weet kunnen wij samen een mooi evenement neerzetten Bij Floor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Een ogenblik..

Bedankt voor het inschrijven op de nieuwsbrief!

Laad op, plug in, spreek af, loop langs, neem mee, werk flex.

Bij Floor is de plek.

Reserveer je plek